УПЛ

Динамо покинуть три футболісти: джерело назвало імена зайвих у команді Шовковського

Переглядів 13974
Артем Жилінський
5 голосів
Владислав Супряга. Фото: Динамо Київ
Найближчим часом київське Динамо можуть залишити три гравці: Беніто, Самба Діалло та Владислав Супряга. Клуб повідомив їм, що вони можуть розпочинати пошуки нових команд.

Вже цього літа київське Динамо може попрощатися із трьома атакуючими гравцями. Беніто, Самба Діалло та Владислав Супряга змушені підшукувати нові клуби, оскільки кияни більше не розраховують на їхні послуги, про це повідомило видання Sport-express.ua.

За підсумками 29 турів чемпіонату України, київське Динамо набрало 66 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці. У заключному матчі сезону кияни зустрінуться із львівським «Рухом». Цей поєдинок відбудеться 25 травня.

  • Супряга провів за Динамо цього сезону вісім матчів, відзначившись двома гольовими передачами. Його контракт із клубом діє до 30 червня 2026 року.
  • Беніто в сезоні 2023/24 взяв участь у 22 матчах, забивши два голи та зробивши одну результативну передачу. Його угода з Динамо також діє до 30 червня 2026 року.
  • Діалло зіграв у 13 матчах, але не відзначився голами чи асистами. Контракт сенегальця із клубом розрахований до 31 грудня 2026 року. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт