УПЛ

Динамо привітало з Днем захисників: Бущан сказав «Слава Україні!», а Циганков та інші відповіли «Героям слава!»

Переглядів 428
Дмитро Котков
1 голос
Динамо Київ. Фото: Динамо Київ
14 жовтня у День захисників і захисниць України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці футболісти київського Динамо записали святкове звернення.

На відео присутні Сергій Сидорчук, Олександр Караваєв, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко та Георгій Бущан.

Капітан динамівців Сергій Сидорчук сказав наступне:

«Дорогі наші брати та сестри! Сотні та тисячі чоловіків та жінок борються не тільки за сьогодення. Вони борються й за наше майбутнє. За те, щоб раз і назавжди поставити крапку, показати всім, що Україна – єдина, що Україна – неподільна. Такою вона була, є і буде»

Не вдалось завантажити відео.

У завершенні відео Георгій Бущан сказав «Слава Україні!», на що інші гравці, у тому числі й воротар, відповіли «Героям слава!»

Після поразки від Ренна (0:1) у динамівців нуль очок і вони йдуть на четвертому місці в группі В Ліги Європи. Ренн з десятьма балами вже вийшов до плей-офф Ліги Європи. Стільки ж очок у Фенербахче, який виграв у АЕКа з Ларнаки (2:1). Турки також вийшли до плей-офф ЛЄ. Кіпріоти мають три бали в активі і саме з ними динамівці будуть битися за потрапляння в Лігу конференцій, до якої можна вийти з третього місця. У п'ятому та шостому турах кияни зіграють з АЕКом на виїзді та з Фенербахче на своєму полі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт