УПЛ

«Динамо пропонувало обрати Шепелєва або Андрієвського‎»: відомо, як кияни торгували учасника Копа Амеріка-2024

Переглядів 1945
Артем Жилінський
1 голос
Едуардо Герреро. Фото: Зоря
Спортивний журналіст Михайло Співаковський висловився щодо можливого трансферу панамського нападника Зорі Едуардо Герреро до київського Динамо.

Журналіст Михайло Співаковський заявив, що Динамо пропонувало Зорі обрати Володимира Шепелєва або Олександра Андрієвського та обміняти його на Герреро із доплатою. Проте ці перемовини закінчилися невдало, адже президент Зорі очікує закінчення Копа-Амеріка, де футболіст зараз результативно виступає.

«Я знаю, що Динамо пропонувало президенту Зорі Геллеру обрати Шепелєва або Андрієвського, а також до цього доплатити певну суму за Герреро. Але він зараз забиває на Кубку Америки, і фінансові запити Геллера не збігаються з можливостями Динамо. 

Президент луганчан розуміє, що Герреро може зараз запалити на турнірі та отримати якісь інші пропозиції. Продавати його дешевше за чотири-п’ять млн до планів Геллера не входить», – Співаковський для «ТаТоТаке».

У розіграші Української Прем'єр-ліги 2023/2024 Едуардо Герреро зіграв 23 матчі, відзначившись дев’ятьма забитими м'ячами та чотирма результативними передачами. 

Портал Transfermarkt оцінює його вартість в 1.2 мільйона євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт