УПЛ

Динамо – Шахтар: Циганик вважає, що обидві команди заб’ють, а за киян голом відзначиться Ванат

Переглядів 290
Дмитро Котков
1 голос
Ванат святкує гол у ворота Шахтаря у попередньому дербі. Фото: Динамо
Відомий український коментатор та журналіст Ігор Циганик висловився стосовно майбутнього «Українського класико» між київським Динамо та донецьким Шахтарем.

У суботу, 22 квітня, відбудеться центральний матч 22 туру Прем’єр-ліги України між київським Динамо та донецьким Шахтарем. Цей поєдинок буде зіграно в Києві на стадіоні «Динамо імені Валерія Лобановського». Початок цієї зустрічі о 17:00.

Відомий український журналіст Ігор Циганик висловився стосовно дербі.

«Шахтар вже відчув запах чемпіонства і не бажає відпускати свою першу сходинку. У «Класичному» вони однозначно не захочуть втрачати очки, настрій буде максимальним боротися за перемогу. Результат може бути різним. Все залежить від того, хто як розпочне гру», – цитує Ігора Циганика «РБ». 

Також коментатор вважає, що голи в поєдинку будуть у виконанні обох команд.

«Якщо Динамо з перших хвилин гратиме від оборони, то є шанси відібрати очки у Шахтаря. Якщо ж відразу кияни підуть в атаку, то ризикують пропустити цілу торбу голів. Я думаю, що матч вийде результативним. Я поставлю на обмін голами, а також хочу взяти гол Владислава Ваната».

На даний момент київське Динамо в турнірній таблиці УПЛ посідає четверте місце, маючи в своєму активі 40 очок. Шахтар із 52 очками іде в чемпіонаті України на першій позиції, випереджаючи на сім балів другий Дніпро-1, який має гру в запасі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт