УПЛ

Динамо відмовилося від трансферу легіонера: джерело назвало дві причини – батько гравця та Шовковський

Переглядів 4607
Артем Жилінський
5 голосів
Браян Себальос. Фото: Google
Київське Динамо ухвалило рішення відмовитися від трансферу центрального захисника колумбійської Форталези Браяна Себальоса. Проте клуб уже передбачив альтернативні варіанти на позицію центрбека на випадок невдачі із цим переходом.

Київське Динамо вирішило відмовитися від трансферу центрального захисника Форталези Браяна Себальоса з двох причин. Хоча спочатку клуб досяг домовленості, як із самим гравцем, так і з його клубом, після приїзду до Києва батька Браяна вніс нові вимоги, які не влаштували столичну команду.

Також головний тренер Динамо Олександр Шовковський залишився незадоволеним фізичними даними Себальоса. Шовковському потрібен атлетичний та високий центральний захисник із гарним першим пасом, а Себальос не відповідав цим критеріям. 

Водночас київський клуб уже має, як мінімум один альтернативний варіант на позицію центрбека на випадок зриву угоди з Себальосом, повідомило «ТаТоТаке».

  • Минулого сезону Себальйос відіграв на правах оренди за Атлетіко Хуніор: 20 поєдинків, один гол.
  • Контракт колумбійця з бразильською Форталезою діє до кінця 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 850 тисяч євро.
  • Динамо посіло друге місце минулого сезону УПЛ і зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів із сербським Партизаном, матчі якого відбудуться 23/24 та 30/31 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт