УПЛ

Динамо вперше потренувалося в Австрії: Ярмоленко та компанія почали підготовку до нового сезону

Переглядів 651
Дмитро Котков
2 голоси
Перше тренування Динамо в Австрії. Фото: Динамо
Київське Динамо розпочало тренування на зборі в Австрії. Четвертого липня столична команда під керівництвом румуна Мірчі Луческу провела два заняття.

У вівторок, на наступний день після прибуття до австрійського містечка Санкт-Файт-ан-дер-Глан, київське Динамо приступило до безпосередньої роботи на зборі. Про це повідомляє прес-служба киян.

Перед ранковим заняттям дехто з футболістів зайшов до спортзалу, аби розігрітися перед основною роботою. А безпосередньо перед початком заняття гравці зібралися на полі, де до них звернувся Мірча Луческу. 

Після спічу Містера усі гравці почали розігріваючу пробіжку навколо тренувального поля. Потім почалася розминка, у якій не брав участі Сергій Булеца - він відновлюється після забія м'яза, тож займався за окремою програмою.

За винятком Булеци у першому тренуванні взяли участь усі інші 23 гравці, які прибули напередодні з Києва, а також Сергій Сидорчук, Решат Рамадані та Андрій Ярмоленко, які приєдналися до команди вже у готелі. 

Ввечері першого робочого дня тренувального збору «Динамо» в Австріі «біло-сині» провели своє друге тренування. 

Після цього було проведено традиційний для зборів міні-турнір, перший на цьому зборі, але далеко не останній. Цього разу перемогу святкували зелені манішки, у складі яких були Валентин Моргун, Беніто, Решат Рамадані, Володимир Шепелєв, Богдан Лєднєв та Микола Шапаренко. 

Не вдалось завантажити відео.

  • Вже у середу, п’ятого липня, Динамо проведе свій перший контрольний матч на австрійському зборі. 
  • Суперником української команди буде бухарестське Динамо. Зустріч розпочнеться о 18:00 за київським часом, та перед цим на гравців очікує ранкове тренування.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт