УПЛ

Динамо забило перші голи на зборах: кияни не змогли обіграти середняка австрійського футболу

Переглядів 516
Артем Жилінський
1 голос
Футболісти Динамо. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо продовжує свою підготовку до старту другої частини сезону української прем'єр-ліги. Кияни зіграли свій третій товариський матч і суперником була австрійська команда Аустрія Лустенау. Гра закінчилася нічиєю 2:2.

Команда Мірчі Луческу невдало розпочала підготовчу кампанію до другого кола УПЛ. Кияни програли два стартових товариських матчі на зборах, не забивши навіть голу. У третій грі на зборах біло-сині протистояли Аустрії Лустенау.

Перша половина гри вийшла абсолютно провальною для столичної команди. Підопічні Луческу пропустили два м'ячі ще до перерви. Перший гол австрійці забили після чудового дальнього удару, а другий м'яч влетів у сітку киян після невимушеної помилки центрального захисника Сироти.  

Щоб зрозуміти, як все не складалося в Динамо у першому таймі, варто переглянути відео з невдалою передачю капітана киян Сидорчука в телеграм каналі Fanday.net.

Другий тайм розпочався стрімко, адже вже за 15 хвилин Динамо зуміло зрівняти рахунок. Перший м'яч забив Попов, вдало зігравши на добиванні після сейву голкіпера. А другий м'яч забив Вівчаренко, виконавши шикарний дальній удар шведою. Варто зазначити, що відзначилися двоє захисників.

Гра закінчилася з рахунком 2:2.

Не вдалось завантажити відео.

До цього команда встигла провести два контрольні матчі проти Рапіду (0:4) і Марибора (0:2).

Динамо пішло на перерву третьою командою УПЛ, маючи 30 очок після 15 турів. Друга частина сезону відновиться на початку березня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт