УПЛ

Динамо зіграло з Карпатами в матчі УПЛ: львів’яни засмутили Шовковського, а як завершилася гра киян

Переглядів 309
Віктор Глухенький
2 голоси
Радість динамівців. Фото: ФК Динамо (Київ)
У заключному суботньому поєдинку третього туру Української Прем’єр-ліги київське Динамо на виїзді переграло Карпати (3:1) та піднялося на другу сходинку у турнірній таблиці.

Статус центральної у турі гра у Львові виправдала повністю. І за змістом гри, і за її якістю у виконанні обох команд.

Розпочався поєдинок з крижаного душу для його фаворита: вже на 44 секунді Динамо шокував голом ексгравець донецького Шахтаря півзахисник Олег Очеретько, чим точно засмутив Олександра Шовковського.

▶️  Відео голу Олега Очеретька дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Проте хлопці Шовковського давно загартований колектив і ще до перерви біло-сині рахунок зрівняли: шикарний дальній постріл вдався Олександру Піхальонку, якому дещо допоміг також і рикошет від Владислава Бабогла.

▶️  Відео голу Олександра Піхальонка дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

По перерві гравці Карпат явно підсіли фізично і майстерні динаміці швидко покарали їх за незграбні дії у захисті: розмашисту атаку біло-синіх чітко завершив Владислав Ванат. Для найкращого бомбардира минулорічної кампанії цей гол став першим у новому сезоні УПЛ.

▶️  Відео голу Владислава Ваната дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Ближче ж до фінального свистка сили вже почали економити динамівці, за що ледь не поплатилися, але гол Дениса Устименка через явний офсайд у останнього цілком легітимно скасовували.

Остаточно ж добив Карпати ударом з пенальті Андрій Ярмоленко вже у компенсований час.

▶️  Відео голу Андрія Ярмоленка дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна. Прем’єр-ліга

3-й тур

Карпати – Динамо 1:3 (1:1)

Голи: Очеретько, 1 – Піхальонок, 23, Ванат, 58, Ярмоленко, 90+1 (пен.)

  • У наступному турі команда Владислава Лупашка на виїзді зіграє проти ЛНЗ. Поєдинок у Черкасах заплановано на 26 серпня. Початок гри о 13:00.
  • Динамо у турі номер чотири вдома прийматиме Ворсклу. Зустріч у Києві буде зіграно 24 серпня і розпочнеться вона о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт