УПЛ

Динамо зіграє на зборах проти європейської команди з українцем у складі: відома дата матчу

Переглядів 2972
Віктор Глухенький
2 голоси
Тренування динамівців у Конча-Заспі. Фото: ФК Динамо (Київ)
Став відомий один з клубів-опонентів Динамо на зимовому зборі команди Олександра Шовковського, який пройде в Туреччині. Кияни поміряються силами із Легією з Варшави.

Київське Динамо під час навчально-тренувального збору в Туреччині зіграє товариську гру проти польської Легії з Варшави. Не плутати з Лехією з Ґданська, яку нещодавно в контрольній грі обіграла національна збірна України (2:0).

Нагоду зіграти проти земляків матиме український півзахисник Легії Ігор Харатін, який свого часу перебував у структурі саме Динамо з Києва (один матч на офіційному рівні, – прим. «УФ»).

Однак, варто сказати, що справи Харатіна у Легії в поточному сезоні відверто кепські – він лише одного разу потрапив у заявку головної команди Легії на гру Екстракляси.

Наставник команди Коста Руняїч не бачить українця в основному складі своєї команди.

Поєдинок Динамо – Легія заплановано на 29 січня. Про це повідомляє офіційний сайт клубу зі столиці Польщі. Решта потенційних суперників київського клубу по контрольних матчах нині перебувають на стадії узгодження.

  • З відпустки гравці та тренерський штаб київського Динамо вийдуть 12-го січня. 
  • На зимову відпустку динамівці розійшлися маючи в доробку 28 очок, які дозволяють команді Олександра Шовковського посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. При цьому біло-сині мають три поєдинки в запасі і за потенційно набраними пунктами є лідерами УПЛ.
  • Першим поєдинком у новому році для біло-синіх має стати виїздна гра проти харківського Металіста 1925.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ – 24 лютого 2024 року.
  • Легія після 19-ти турів займає п'яте місце в турнірній таблиці польської Екстракляси. Відставання від Шльонська, який йде першим, складає дев'ять очок.
  • Ігор Харатін в поточному сезоні зіграв за Легію у восьми поєдинках в усіх офіційних турнірах (одна гра в Кубку Польщі та сім за дубль Легії): без результативних дій.
  • Контракт 28-річного українця з Легією чинний до 30 червня 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт