УПЛ

Дніпро-1 купив у Олександрії захисника: відомо, скільки срібний призер УПЛ заплатив за трансфер

Переглядів 3188
Дмитро Котков
2 голоси
Денис Мірошніченко. Фото: Олександрія
28-річний захисник Денис Мірошніченко став гравцем Дніпра-1, який формує склад під новий сезон, де команда Олександра Кучера зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів з грецьким Панатінаїкосом.

Сьогодні було досягнуто угоди між ФК Олександрія та СК Дніпро-1 про перехід захисника Дениса Мірошніченка. Сума трансферної угоди складає 250 тисяч доларів США. Про це повідомляє офіційний сайт олександрійців.

«Футбольний клуб Олександрія дякує Денису за співпрацю і бажає успіхів у складі Дніпра-1», – пише офіційний сайт клубу з Кіровоградщини.

Денис дебютував за олександрійську команду 31 липня 2019 року у матчі Олександрія — Шахтар (1:3). В Прем'єр-лізі за кольори Олександрії він провів 89 матчів, забивши чотири голи. Ще чотири матчі Денис провів в Кубку України. 

  • Також на рахунку Мірошниченка шість матчів у Лізі Європи, де він відзначився одним забитим голом у виїзному поєдинку з Гентом (2:1).
  • Дніпро-1 став другим у минулому сезоні УПЛ.
  • Дніпровська команда зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів проти грецького Панатінаїкоса. Матчі відбудуться 25 липня та першого серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт