УПЛ

«Дніпро-1 нічого не міг з ним зробити»: журналіст назвав гравця, який міг би підсилити склад збірної України

Переглядів 812
Артем Жилінський
2 голоси
Назарій Русин. Фото: ФК Зоря
Відомий журналіст Михайло Співаковський залишився дуже задоволеним грою нападника Зорі Назарія Русина у матчі з Дніпром-1 (2:1). Експерт вважає, що той показав футбол рівня гравця національної збірної України.

Михайло Співаковський відзначив форварда Зорі Назарія Русина, який у домашньому матчі з Дніпром-1 у 21-му турі УПЛ забив гол та зробив результативну передачу.

«Я відзначив би Русина, насамперед. Перший тайм був не дуже, але в другому він показав потенціал гравця збірної України. Коли він був на куражі після забитого гола, то за ним бігло пів команди Дніпра-1 і ніхто нічого не міг зробити», – сказав Співаковський у програмі ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Русин є вихованцем Динамо. У структурі клубу він перебував з 2015 до 2022 року. За першу команду провів 41 матч, у яких забив дев'ять голів та віддав дві результативні передачі.

У Зорю на повноцінній основі він перебрався влітку минулого року за 250 тисяч євро. У його активі 14 матчів, сім голів та три результативні передачі за луганчан цього сезону.

Зазначимо також, що до національної збірної України 24-річний Русин ще не викликався.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт