УПЛ

Довбик гратиме в тандемі з Циганковим? Жирона готова заплатити за українського форварда Дніпру-1 та Мідтьюлланду

Переглядів 8053
Дмитро Котков
2 голоси
Артем Довбик. Фото: Google
Жирона, яка виступає в іспанській Ла Лізі, заради переходу українського форварда Артема Довбика готова перерахувати гроші Дніпру-1 і датському Мідтьюлланду.

Український журналіст Ігор Циганик розкрив деталі переговорів каталонської Жирони з Дніпром-1 щодо можливого придбання форварда Артема Довбика.

За інформацією відомого коментатора, клуб Ла Ліги намагається домовитися про купівлю Довбика не тільки з його чинним клубом Дніпром-1, а й з Мідтьюлландом, якому досі належать 50% прав на українського гравця. Клуб Віктора Циганкова готовий запропонувати обом сторонам по 7,5 млн євро.

З данцями каталонці також готові частково розрахуватися футболістами. Сторони вже почали переговорний процес стосовно цього.

Не вдалось завантажити відео.

Жирона хоче викупити в Дніпра-1 контракт Довбика і самостійно розрахуватися з датською стороною – вже без участі українського клубу. Якщо Жироні вдасться переконати керівництво дніпрян, трансфер Довбика відбудеться після літніх єврокубкових матчів Артема за українську команду.

  • У минулому сезоні чемпіонату України команда Олександра Кучера фінішувала другою і вона вперше в історії візьме участь у кваліфікації найпрестижнішого єврокубку.
  • Матчі Дніпра-1 та Панатінаїкоса в кваліфікації Ліги чемпіонів відбудуться 25 липня та першого серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт