УПЛ

Дубінчак сказав, що думає про Олександрію Ротаня і Полісся Ашура: динамівець оцінив несподіваних конкурентів

Переглядів 41
Владислав Лютостанський
1 голос
Владислав Дубінчак. Фото: Getty Images
Захисник київського Динамо Владислав Дубінчак висловився щодо конкуренції в українській Прем'єр-лізі, відзначивши тренерів команд провідних команд цього сезону.

Наразі київське Динамо є лідером чемпіонату України, маючи після восьми турів у власному активі 22 залікові бали. Окрім звичного та головного конкурента донецького Шахтаря у цій кампанії на провідних позиціях в чемпіонаті йдуть і Полісся з Олександрією.

Захисник Динамо Владислав Дубінчак в інтерв'ю сайту «Український футбол» зізнався яким чином ставиться до подібної конкуренції.

«Ви знаєте, кожного чемпіонату так відбувається. Хоч попередній, хоч два роки тому. Там і Дніпро-1 боровся за перше місце. Всі ж розуміють, що Шахтар є Шахтар, вони свої очки потім все одно візьмуть. Завжди всі вважають, що боротьба йде між Динамо та Шахтарем».

Водночас Дубінчак з повагою висловився про Полісся та Олександрію, відзначивши їхню кваліфікацію.

«Щодо цих команд, які нав’язують конкуренцію, то вони великі молодці. У них хороші склади – що у Полісся, що у Олександрії. Ще це досить кваліфіковані фахівці на чолі команди, Імад Ашур та Руслан Ротань. Тому нічого дивного у турнірному положенні цих клубів зараз немає».  

  • Полісся займає другу сходинку турнірної таблиці УПЛ, відстаючи від Динамо на два бали.
  • Олександрія йде третьою, маючи рівну кількість очок з житомирянами – 20. Шахтар наразі четвертий, оскільки набрав лише 16 балів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт