УПЛ

Джерело: ексгравець Динамо і збірної очолив бунт проти головного тренера клубу УПЛ і відсторонений від команди

Переглядів 17065
Данило Моісеєнков
6 голосів
Ігор Харатін: Фото: ФК Колос
У зіркового новачка Колосу Ігора Харатіна з перших місяців у клубі почалися проблеми. Відомо, що саме сталося між півзахисником і ковалівцями.

Цього липня Колос підписав контракт з українським півзахисником Ігорем Харатіним, який до цього виступав у іноземних клубах. Проте 29-річний гравець не потрапив до заявки ковалівців на гру Кубка України з Оболонню (0:0, пен. 4:5).

Відомий журналіст Михайло Співаковський повідомив, що між сторонами стався конфлікт.

«За нашою інформацією, Харатін за рішенням керівництва клубу був відсторонений від тренувань з першою командою і, як я розумію, був переведений в команду U-19. Джерела в клубі кажуть, що нібито інцидент вичерпаний, все нормалізувалося, але є дві версії, які можуть одна з одною суміщатися».

Інсайдер повідомив, що Харатін став одним з ключових гравців серед тих, кому не подобається головний тренер команди Олександр Поздєєв.

«Перша версія, що група гравців, і Харатін тут неформальний лідер, сумніваються в ефективності методів, які зараз намагається використовувати Поздєєв. І навіть є така версія, що потенційно це робиться для зміни тренера, що може бути корисно певним людям поза структурою клубу».

Експерт відзначив, хто ще може бути причетним до ситуації.

«Тут також називається прізвище Валерія Лучкевича, просто він зараз травмований і не може бути відсторонений чи переведений в U-19. Друга версія – в роздягальні триває певний перерозподіл впливу між альфа-самцями.

Є якесь нове угрупування, а є вже кістяк зі старожилів – це капітан Бондаренко, це, я так розумію, Цуріков і Безбородько», – cказав Співаковський в ефірі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Контракт Харатіна з Колосом розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 300 тисяч євро.
  • Раніше він виступав за Динамо, Металіст, Зорю, Ференцварош, Легію і Дунайську Стреду.
  • Також на рахунку хавбека є чотири поєдинки за національну збірну України.
  • Колос наразі посідає 12 місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи два залікові пункти.
  • В наступному турі 26 серпня команда Поздєєва зіграє проти Вереса.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт