УПЛ

Джерело: Карпати хочуть увести ексхавбека Шахтаря, якого Шевченко викликав у збірну – у Маркевича великі плани

Переглядів 5959
Данило Моісеєнков
3 голоси
В'ячеслав Танковський. Фото: ФК Полісся
Карпати планують серйозно підсилити центр поля перед участю в УПЛ. Джерело назвало ім'я півзахисника Полісся, який зацікавив львівський клуб.

Карпати стали другими в чемпіонській групі Першої ліги і в наступному сезоні зіграють в УПЛ. Під цю подію львів'яни готують підсилення складу.

Клуб, головним тренером якого є Мирон Маркевич, зацікавлений у лідері Полісся В'ячеславові Танковському.

Про це повідомив телеграм-канал «ТаТоТаке», зазначивши, що цей інтерес носить конкретний характер, і півзахисник житомирського клубу дійсно може перебратися до Львова.

  • Раніше Маркевич неодноразово зазначав, що Карпатам необхідно серйозно підсилитися для участі в українській Прем'єр-лізі.
  • Танковський є вихованцем Шахтаря, і окрім донеччан виступав за Зорю, Маріуполь, Арсенал Київ, Металіст, Дніпро-1 та власне Полісся, до якого перейшов влітку 2023-го.
  • Контракт В'ячеслава з житомирянами розрахований до 30 червня 2026 року.
  • В нинішньому сезоні хавбек прийняв участь у 30 матчах Полісся в усіх турнірах, забив два голи та віддав стільки ж асистів.
  • У нього також є досвід перебування у збірній Україні, куди його у 2017 році викликав Андрій Шевченко. Однак у товариській грі зі Словаччиною (2:1) він на поле не вийшов.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт