УПЛ

Джерело: клуб АПЛ хоче підписати другого українця – їм сподобалася співпраця з командою УПЛ

Переглядів 1173
Данило Моісеєнков
1 голос
Даніель Ківінда. Фото: СК Дніпро-1
Молодий нападник Даніель Ківінда може залишити Дніпро-1 вже цього літа. Джерело повідомило, які клуби зацікавлені у 19-річному українці – може стати партнером іншого вихованця дніпрян.

Нещодавно «Український футбол» повідомляв, що головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов залишить команду по завершенні цього сезону.

Однак це може бути далеко не єдиною втратою Дніпрян влітку 2024 року.

За інформацією телеграм-каналу «Камон, Плей!», нападник Даніель Ківінда потрапив на олівець двох іноземних клубів.

Перший варіант для 19-річного форварда – це англійський Брентфорд, якому сподобалась співпраця з дніпрянами, з якими вони укладали угоду щодо трансферу півзахисника Єгора Ярмолюка, що вже доріс до основного складу «бджіл».

Зазначається, що якщо клуби зможуть домовитися, то спочатку Ківінда поїде на перегляд, і якщо сподобається британцям, то буде грати за другий склад Брентфорду.

Ще одна можливість для нападника – це Шарлотт з МЛС, який взимку вже виходив з пропозицією на Дніпро-1, однак тоді отримав відмову, бо цілі та завдання клубу були максимальні, і ніхто не думав продавати талантів.

  • В нинішньому сезоні Ківінда провів 12 матчів у всіх турнірах за першу команду дніпрян, не відзначившись результативними діями.
  • Контракт молодого футболіста розрахований до 31 грудня 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт