УПЛ

ЛНЗ офіційно вибрав нового головного тренера: команду очолив екснаставник Шахтаря

Переглядів 6576
Владислав Лютостанський
1 голос
Андрес Карраско. Фото: ФК Динамо (Тбілісі)
Черкаський ЛНЗ знову очолив іноземний фахівець, який до цього працював у системі донецького Шахтаря та каталонської Барселони. Клуб оперативно знайшов заміну Олегу Дулубу.

У понеділок, 10 червня, черкаський ЛНЗ оголосив про те, що головний тренер Олег Дулуб покидає команду. В інтерв'ю для сайту «Український футбол» білоруський фахівець відреагував на свою відставку.

Однак довго без головного тренера черкаський колектив не був. ЛНЗ офіційно повідомив про призначення на вакантну посаду іспанського фахівця Андреса Карраско, що останнім часом працював у Грузії з Динамо (Тбілісі), який на днях покинув.

Зазначимо, що з 2018 по 2019 рр. фахівець очолював юнацьку команду донецького Шахтаря (U-19). Повідомляється, що саме фактор обізнаності на українському футболі зіграв на користь Карраско, який конкурував за посаду зі словенським тренером Славішею Стояновичем.

  • З 2022 року Андрес працював у системі тбіліського Динамо, де спершу був очільником молодіжного департаменту, після чого очолив першу команду.
  • На чолі грузинського колективу 46-річний іспанець провів 36 матчів: 16 перемог, 11 нічиїх, дев'ять поразок.
  • Також Карраско за свою кар'єру працював у системі Барселони, Малаги, Сабуртало (Грузія), Сабаделя (Іспанія), Вестерн Сіднея, Карабюкспора та очолював збірні Кувейта (перша команда та U-23).
  • ЛНЗ в минулому сезоні посів сьоме місце в УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт