УПЛ

Джерело повідомило про розпродаж у Дніпрі-1: хто піде, кого залишать та скільки просять за Довбика

Переглядів 8079
Данило Моісеєнков
3 голоси
Дніпро-1. Фото: СК Дніпро-1
Відомий журналіст Ігор Циганик повідомив деталі перебудови, яка має відбудитися цього літа у Дніпрі-1. Багато хто піде перед сезоном з Лігою чемпіонів.

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик поділився деталями можливого розпродажу гравців у Дніпрі-1 цього літа.

Так, за даними інсайдера, більшість легіонерів залишить команду. Продовжить свій шлях в клубі лише Домінго Бланко, а майбутнє Пеглоу та Макса Валефа все ще знаходиться під питанням. Перший може піти через загрозу великої дискваліфікації, а з другим обговорюється питання зниження зарплатні.

Зазначається, що з українських футболістів команду покине В'ячеслав Танковський, Валерій Лучкевич та Владислав Рибак.

Також головний тренер Олександрії Руслан Ротань тисне на Олександра Назаренка, щоб він не продовжував контракт з дніпрянами, а взимку пішов вільним агентом до його команди.

Щодо власних підписань, джерело повідомляє, що пріоритет Дніпра-1 – ринок українських футболістів, а позиції, що потребують посилення наступні: лівий та правий захисники і нападник. При цьому лівий та правий захисник будуть шукатися серед тих футболістів, що вже грали у командах з верхньої частини таблиці.

Головного бомбардира українського чемпіонату Артема Довбика клуб готовий відпустити за 15 мільйонів євро, але половину з цих грошей отримає Мітьюлланд.

Зазначається, що у підписанні Олексія Гуцуляка зацікавлений іноземний клуб, але все ще немає єдиної думки щодо його вартості.

На позицію другого воротаря дніпряни планують підписати Романа Мисака, який раніше виступав у Карпатах, Руху та Десні.

  • Цього сезону Дніпро-1 зайняло другу сходинку УПЛ, набравши 67 очок. Завдяки цьому вони зіграють у кваліфікації до Ліги чемпіонів.
  • Артем Довбик, за якого хочуть 15 мільйонів євро, зіграв 30 матчів у чемпіонаті, в яких забив 24 голи та віддав 4 асисти.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт