УПЛ

Екс-президентка Хорватії відвідала базу Динамо: зустрілася з тренерами, гравцями та Суркісом

Переглядів 3761
Дмитро Котков
1 голос
Екс-президентка Хорватії на базі Динамо. Фото: Динамо
Колишня президентка Хорватії Колінда Грабар-Китарович побувала на тренувальній базі київського Динамо. Там вона мала зустріч з футболістами, тренерами та Григорієм Суркісом.

Днями до України з дружнім візитом прибула четверта президентка (2015-2020) Хорватії - Колінда Грабар-Китарович. 

Як повідомляє прес-служба Динамо, вона відвідала базу київської команди у Віті-Литовській, де «біло-сині» готуються до гри з полтавською Ворсклою.

На базі почесну гостю зустріли прес-аташе киян Андрій Шахов і менеджер команди Анатолій Волк. 

Згодом Грабар-Китарович згадала про прекрасні стосунки з трьома екс-гравцями обох динамівських команд - Огненом Вукоєвичем, Домагоєм Відою та Йосипом Піваричем.

Не вдалось завантажити відео.

Особливо пані Колінда відзначила новий тренажерний зал «біло-синіх», відкритий менше двох місяців тому. Якраз під час її прибуття там відбувалася розминка команди. А завітавши до клубного манежу вона зазначила, що з величезним задоволенням пограла би там у футбол, що любить робити з дитинства. Тому, за її словами, вона зростала більше у компаніях хлопчиків.

На тренувальному полі Грабар-Китарович зустріли почесний президент Динамо та віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, а також представники тренерського штабу киян - Олександр Шовковський, Еміль Карас та Олег Гусєв. 

Наступний матч київська команда зіграє четвертого травня з полтавською Ворсклою. Початок цього матчу о 15:00.

Зазначимо, що Динамо з 44 очками в активі посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт