УПЛ

Ексфутболіст збірної України залишив Полісся: за один сезон він встиг стати лідером «вовків»

Переглядів 1573
Дмитро Котков
3 голоси
Артем Шабанов. Фото: Google
32-річний український захисник Артем Шабанов продовжить кар'єру в іншому клубу після періоду в житомирському Поліссі, з яким він посів п'яте місце в УПЛ.

Артем Шабанов завершує свої виступи за Полісся. Контракт захисника було завершено за обопільною згодою сторін, повідомляє житомирський клуб на своєму сайті.

Досвідчений оборонець поповнив «зграю» тільки влітку 2023-го, проте за рік в команді Артем встиг стати лідером роздягальні та улюбленцем житомирських фанатів. З перших матчів гравець зумів продемонструвати всі найкращі якості на полі та стати беззаперечним гравцем основного складу. 

Впродовж сезону Шабанов відіграв у футболці Полісся в 26-ти офіційних матчах: 24 матчі в УПЛ та 2 гри в Кубку України (всього 2 370 ігрових хвилин).

«Полісся дякує футболістові за відмінний сезон та вагомий внесок в підсумкове 5-те місце команди в сезоні. Бажаємо Артему особистих та командних успіхів в наступному клубі», – пише пресслужба житомирського клубу.

  • Полісся в новому сезоні дебютує в єврокубках, а саме в Лізі конференцій.
  • Шабанов до Полісся грав за київський Арсенал, луцьку Волинь кам'янську Сталь, донецький Олімпік, київське Динамо, польську Легію та угорський Фехервар.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт