УПЛ

Ексхавбек збірної України покинув Ворсклу: гравець може завершити кар’єру та стати тренером

Переглядів 326
Артем Жилінський
2 голоси
Денис Олійник. Колаж «Український футбол»
Півзахисник полтавської Ворскли Денис Олійник, у якого закінчився контракт із клубом, не визначився зі своїми подальшими діями у своїй кар’єрі.

36-річний вихованець буковинського футболу ще не визначився зі своїм майбутнім: шукати варіанти із продовженням футбольної кар'єри чи спробувати свої сили на тренерській ниві. 

Адже нещодавно Олійник отримав диплом УЄФА категорії В, що дає право бути головним тренером команди Другої ліги або помічником наставника першолігового клубу, повідомляє Sport.ua.

За інформацією джерела, повідомлення, що з'явилися в липні в ЗМІ про інтерес до Олійника з боку ЛНЗ, новачка УПЛ, не відповідають дійсності, і в розташуванні черкаської команди досвідчений півзахисник не з'являвся.

  • У сезоні-2022/2023 Олійник зіграв за Ворсклу 25 матчів, у яких він забив два м’ячі та віддав чотири результативні передачі. Контракт Дениса із зелено-білими був розрахований до кінця червня. Портал Transfermarkt оцінює ексгравець збірної України у 200 тисяч євро.
  • До Ворскли Олійник грав також в Україні за київське Динамо, охтирський Нафтовик-Укрнафта, столичний Арсенал, харківські Металіст та Геліос, Дніпро, а також за чернігівську Десну. За кордоном він виступав за нідерландський Вітесс, німецький Дармштадт і фінський СІК.
  • У 2010-2015 роках Денис зіграв 12 матчів за збірну України.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт