УПЛ

Ексзірка Шахтаря кинув у сміттєвий бак футболку «гірників»: деталі ганебного вчинку

Переглядів 3565
Данило Моісеєнков
3 голоси
Дуглас Коста. Фото: ФК Шахтар
Колишній півзахисник Шахтаря Денис Кожанов розповів про брудний вчинок ексзірки донецького клубу та збірної Бразилії під час його виступів за «гірників».

Денис Кожанов перейшов до Шахтаря у 2005 році і був на контракті у донецькому клубі до 2016-го (одна гра в основі), встигши зустріти багато зіркових легіонерів.

В ексклюзивному інтерв'ю для сайту Sport-express.ua експівзахисник збірної України розповів, що бразильські футболісти Шахтаря мали проблеми з дисципліною.

«Із дисципліною в бразильців були проблеми. Іноді Мірча Луческу зарубувався із ними. Коли їх у команді було один-два, то був більш-менш порядок. А коли їх стало більше, то… Однак вони робили результат, тому на все закривалися очі».

Окрім цього, Денис поділився брудною історією за участі Дугласа Кости, який після Шахтаря встиг пограти за Баварію та Ювентус.

«Пам’ятаю, коли я вже був у Маріуполі, ми грали товариську гру з Шахтарем. Дугласа Косту замінили, і його це настільки роздратувало, що він зняв футболку та у сміттєвий бак її кинув.

Це величезна неповага до клубу, емблеми та кольори якого він захищав. Добре, що це не бачили вболівальники. Я не знаю, щоб вони зробили», – сказав Кожанов для Sport-express.ua.

  • Наразі Коста знаходиться у статусі вільного агента після відходу з Лос-Анджелес Гелаксі у жовтні цього року.
  • У складі Шахтаря зірковий бразилець встиг провести 203 матчі, в яких він забив 38 голів та віддав 40 результативних передач.
  • Дуглас також має на своєму рахунку 31 поєдинок та три м'ячі за збірну Бразилії.
  • Кожанов виступає за Карпати-2, однак раніше він оголосив про те, що скоро завершиться ігрову кар'єру.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт