УПЛ

«Емоції зашкалюють»: Бєлік поділився враженнями від перших днів роботи головним тренером молодіжного Шахтаря

Переглядів 366
Дмитро Котков
1 голос
Олексій Бєлік із підопічними. Фото: Шахтар
42-річний Олексій Бєлік висловився про початок роботи в донецькому Шахтарі (U-19). За словами коуча, йому дуже подобається нова для себе роль наставника команди.

Новоспечений головний тренер Шахтаря (U-19) Олексій Бєлік розповів про емоції від призначення, цілі та найближчі плани донецької команди.

«Дуже дякую! Я радий очолити юнацьку команду Шахтаря, адже це велика честь і відповідальність. Тут зібрані талановиті хлопці з великим майбутнім, тому мені приємно бути причетним до розвитку їхньої кар’єри. Ми тільки розпочали роботу, і, чесно кажучи, емоції зашкалюють. Я думаю, з допомогою досвідченого тренерського штабу, який тут працював минулого сезону, ми впораємося», – цитує Бєліка офіційний сайт донецького клубу.

Також коуч молодіжки висловився про свого асистентам Максима Малишева:

«Усі тренери, які працювали з командою в минулому сезоні, продовжать роботу, але до нас долучився Максим Малишев. У минулому він провів багато матчів у першій команді, я говорив хлопцям, що тільки травма завадила йому продовжити кар’єру, і якби не це, то він би досі грав у Шахтарі. Навіть попри це Максим устиг багато чого досягти у футболі, а зараз матиме можливість повністю реалізувати себе як асистент, а потім, можливо, уже і як головний тренер».

  • 30-річний Малишев завершив кар’єру футболіста у 2022 році, отримавши тренерський диплом категорії В.
  • У минулому сезоні Шахтар у чемпіонаті України (U-19) посів третє місце, пропустивши вперед друге київське Динамо та перший львівський Рух. 
  • Олексій Бєлік грав за Шахтар у 1998-2008 роках та виграв із донецькою командою три чемпіонати України та два Кубка України. Також він грав за Дніпро та запорізький Металург в Україні і за Бохум у Німеччині.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт