УПЛ

Форвард та захисник для Динамо: Вацко назвав гравців з УПЛ, яких має підписати команда Шовковського

Переглядів 2971
Артем Жилінський
2 голоси
Едуардо Герреро. Фото: ФК Зоря
Відомий спортивний журналіст та коментатор Віктор Вацко висловив думку про те, що київське Динамо має придбати двох гравців із Української Прем'єр-ліги.

Віктор Вацко заявив, що киянам дуже потрібен центральний захисник, який може якісно починати атаки. На думку, журналіста ідеальним кандидатом на це місце є Арсеній Батагов із Зорі.

«Я віддав би перевагу захиснику Зорі Арсенію Батагову. Якщо говорити про початок атаки, то в Україні лише Ракицький та Матвієнко можуть з ним конкурувати. Дуже сильна ліва нога, що потрібно Динамо. Хороша швидкість як для центрального захисника. Якісний у єдиноборствах, у тому числі у повітрі».

Коментатор вважає, що з одним Ванатом на позиції форварда динамівцям буде важко. Вацко пропонує звернути киянам увагу на ще одного гравця Зорі – нападника Герреро. 

«Також Динамо потрібен центрфорвард, бо поки що є лише Ванат. На мою думку, в УПЛ є нападник, готовий для Динамо. Чесно скажу, кайфую від його футболу. Це форвард Зорі Герреро. Мені дуже подобається його стиль гри. Швидкий футболіст, дуже хитрий, дуже грамотно собі позицію шукає, вільний простір. До речі, силову боротьбу також може нав'язати», — сказав Вацко у програмі «ВацкоLive».

  • Цього сезону Батагов провів 18 матчів за Зорю, у яких віддав один асист та зумів двічі забити.
  • Герреро взяв участь у 20-ти матчах луганців, відзначившись вісьмома голами та однією гольовою передачею.
  • На зимову перерву Динамо пішло маючи в доробку 28 очок, які дозволяють команді Олександра Шовковського посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт