УПЛ

«Ганьба світового рівня»: агент колишньої зірки Шахтаря різко розкритикував донецький клуб за його поведінку

Переглядів 82
Богдан Чернишевський
0 голосів
Тете. Фото: ФК Шахтар
Пабло Буено, агент колишнього бразильського гравця Шахтаря Тете, розкритикував організацію роботи донецького клубу після початку російського повномасштабного вторгнення.

Пабло Буено, який є агентом колишнього вінгера Шахтаря Тете, розкритикував роботу донецького клубу після початку повномасштабної російської агресії.

Агент вважає, що футболісти були кинуті «гірниками» напризволяще. 

«З початком війни клуб покинув гравців. Клуб не був безпечним місцем. Гравці запитували: «Ми повертаємося в Україну?» [після зборів]. Посольства Бразилії та США виїхали з України. Питали: «Ми повертаємося? Ви можете повертатися? У нас є план евакуації на випадок війни?».

Буено розкритикував організацію проведення евакуації гравців. 

«Але вони не мали плану. Епізод з готелем [де перебували легіонери перед евакуацією за кордон] все пояснює. То була ганьба світового рівня. Але це вже минуле», – сказав агент ютуб-каналу «Брутальний футбол».

  • Тете грав за український клуб з 2019 року, забив 31 гол і віддав 15 гольових передач в 108 матчах.
  • Після початку повномасштабної війни бразилець призупинив контракт з Шахтарем і виступав на правах оренди за англійський Лестер і французький Ліон, після чого підписав повноцінну угоду з турецьким Галатасараєм.
  • З 2024 року є гравцем грецького Панатінаїкоса, забив чотири голи і віддав гольову передачу в 11 проведених матчах.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт