УПЛ

Молоді таланти Шахтаря: Бєлік назвав найбільш перспективних футболістів «гірників»

Переглядів 851
Дмитро Котков
1 голос
Олексій Бєлік. Фото: Шахтар
Олексій Бєлік висловився стосовно розвитку своїх підопічних в донецькому Шахтарі (U-19). За словами молодого коуча, є прогрес в Гармаша, Шелекети і Данковського.

Головний тренер Шахтаря (U-19) Олексій Бєлік спробував виділити найкращих гравців донецької команди в першій половині сезону:

«Не хочу називати прізвища й когось виокремлювати. У нас така специфіка, що футболістів оцінює головна команда, коли викликає до свого розташування. Щодо команди: ми прогресуємо. Ми стали більш гнучкими тактично, адже протягом півріччя використовували багато ігрових схем», – цитує Бєліка офіційний сайт «гірників».

Але коуч донецької команди все одно назвав деякі імена:

«Порівняно з минулим сезоном склад став молодше, є гравці 2007 року народження, які дебютували в матчах, де потрібен був результат. Гармаш, Шелекета і Данковський – це ті, хто виходив у поєдинках Юнацької ліги УЄФА в основному складі та зіграв ключові матчі, таким чином продемонструвавши роботу всієї Академії і тренерів. Результат прогресу покаже друга частина сезону, коли розпочнеться боротьба за чемпіонство», – додав Бєлік.

  • У групі Н Юнацької ліги УЄФА Шахтар, набравши шість очок до свого активу, посів третє місце.
  • У турнірній таблиці Прем'єр-ліги України (U-19) Шахтар із 37 очками іде третім, пропустивши вперед Дніпро-1 та київське Динамо. Донецька команда має два матчі в запасі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт