УПЛ

Герой 10-го туру УПЛ вимагає премію у Ротаня: захисник виступає не в Олександрії

1284
Віктор Глухенький
1 голос
Ілля Путря. Фото: Google
Захисник ЛНЗ Ілля Путря розповів про возз'єднання у черкаському клубі з давнім товаришем Артуром Авагімяном та як до цього може ставитися наставник Олександрії Руслан Ротань.

У серпні цього року керівникам та тренерському штабу ЛНЗ вдалося переманити до себе атакувального півзахисника Артура Авагім’яна, права на якого належала Олександрії.

Для багатьох це стало певною сенсацією, тож «УФ» поцікавився в захисника черкащан Іллі Путрі, а чи не він часом вмовив друга по одеському Чорноморцю переїхати до розташування «аграріїв» та чи не дорікнув йому за це тренер Олександрії Руслан Ротань.

«Не думаю, що образився, тому що Олександрія зараз бореться за перше місце;) Чекаю від Руслана Петровича [Ротаня] та Сергія Сергійовича [Кравченка] якусь премію:) Якщо серйозно, то це частина футболу», – розповів Путря в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Ілля Путря, який потрапив до символічної збірної десятого туру УПЛ, завдяки дублю у ворота Інгульця (2:0), в сезоні 2024/25 років загалом провів за ЛНЗ десять поєдинків: два голи. дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного правого захисника у 800 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт