УПЛ

Головний тренер Шахтаря погодився з Ярмоленком: Пушич пояснив, чому вони є унікальним клубом в Лізі чемпіонів

Переглядів 354
Владислав Лютостанський
1 голос
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич після переможного матчу з київською Оболонню висловився щодо труднощів, з якими стикаються його підопічні.

У понеділок, 23 вересня, Шахтар розгромив Оболонь (4:0) у сьомому турі української Прем'єр-ліги.

Після перемоги над столичним клубом головний тренер «гірників» Маріно Пушич відзначив тяжку ситуацію з логістикою.

«Перший тайм ми провели не в такому інтенсивному ритмі, як я того хотів би, але мушу зазначити, що складна логістика, а цього тижня в нас було дійсно багато переїздів через матч Ліги чемпіонів, усе ж не може слугувати якимсь виправданням такої інтенсивності в нашій грі».

Успіх команди навіть в таких умовах ще сильніше тішить Пушича.

«Логістика дійсно забирає в нас дуже багато сил, і зараз у змаганні такого високого рівня, як Ліга чемпіонів, ми є єдиною командою, що має стикатися із подібними викликами, пов’язаними з переїздами та складною ситуацією з відомих причин.

Звісно, це стосується також інших українських команд. Щоразу ми витрачаємо близько 20 годин лише на дорогу, що, безумовно, позначається і на наших атакувальних якостях, і в цілому на свіжості у грі».

Нагадаємо, раніше ветеран Динамо Андрій Ярмоленко висловлювався щодо логістичних труднощів, з якими зіткнеться команда, почавши виступи у Лізі Європи. Згадував він і про Шахтар з Кривбасом.

  • Після семи турів Шахтар має в активі 12 очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі донецький клуб на виїзді зіграє проти Вересу. Поєдинок у Рівному заплановано на 27 вересня. Стартовий свисток на стадіоні «Авангард» має пролунати о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт