УПЛ

Грали в Індонезії та Португалії: Верес близький до підписання двох бразильців

Переглядів 2057
Дмитро Котков
2 голоси
Стадіон Вереса. Фото: Google
Рівненський Верес намагається підсилити свій склад напередодні нового сезону. Новий коуч команди Сергій Лавриненко розповів про бразильських футболістів, які мають перейти в народний клуб.

Новопризначений наставник Вереса Сергій Лавриненко висловився про двох бразильців, які знаходяться на перегляді в рівненській команді.

«Ці легіонери приїхали відразу на підписання контрактів. На жаль, поки що з їхніх попередніх клубів не надходили необхідні для заявки документи й тому з підписанням виникла затримка. Ми не сидимо склавши руки і сподіваємося, що вже на днях узаконимо ділові стосунки з тими ж бразильцями. Їхні прізвища поки не називатиму, але впевнений, що вони допоможуть Вересу», – цитує Лавриненка Sport.ua.

Також наставник «народного клубу» додав деякі подробиці стосовно бразильських футблістів:

«Один грає в центрі оборони, раніше захищав кольори індонезійського клубу, інший – опорний півзахисник, свого часу виступав у Португалії. Повторюю, слід поспішати, треба награвати склад».

  • У тому сезоні Верес фінішував на 13 місці в УПЛ. У перехідних матчах за право грати в еліті рівненська команда обіграла Металург.
  • Після відставки Юрія Вірта Верес очолив Сергій Лавриненко, який раніше працював в Інгульці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт