УПЛ

Григорчук не дочекався: журналіст розповів, хто хоче забрати Чорноморець – це дуже амбітний інвестор

Переглядів 11409
Владислав Лютостанський
2 голоси
Стадіон «Чорноморець». Фото: ФК Чорноморець
Журналіст В'ячеслав Кульчицький розповів деталі можливої зміни власників одеського Чорноморця. Американська компанія, яка володіє стадіоном, досі хоче придбати клуб.

Наприкінці червня Роман Григорчук покинув одеський Чорноморець, ставши головним тренером азербайджанського Нефтчі.

Відхід українського фахівця з команди пов'язували з проблемами комплектації команди, що давалася з труднощами через зіпсовану репутацію клубу власниками Борисом Кауфманом та Олександром Грановським.

Одеський журналіст В'ячеслав Кульчицький розповів, що наразі все ще залишаються охочі придбати Чорноморець.

«Є потенційні інвестори – це американська компанія ALLRISE CAPITAL. Вони вже давно хочуть придбати клуб, ще з часів правління Леоніда Клімова, який досі має певні стосунки до Чорноморця.

Нинішні інвестори Кауфман та Грановський ведуть торги з ними. Наскільки я знаю, то американська компанія зацікавлена. Зрозуміло, що одні хочуть великі гроші, а інші маленькі».

Саме ALLRISE CAPITAL володіє стадіоном «Чорноморець» та має власну жіночу команду.

«Ця компанія, придбавши стадіон, вирішила створити в Одесі жіночу команду під назвою Сістерс. Вони вийшли з Першої ліги у Вищу та мають амбітні плани.

Вони вже продемонстрували свої наміри й це дає підстави вболівальникам Чорноморця дивитися у майбутнє з оптимізмом. Єдина проблема зараз – це тренерський штаб та виконавці».

Також Кульчицький розповів, як скоро може відбутися зміна власників у одеському клубі.

«Дуже довго запрягається цей процес, а як буде далі невідомо. Не виключаю, що це може статися найближчим часом», – сказав він в ефірі ютуб-каналу «BurBuzz».

  • Нагадаємо, що співвласники клубу Кауфман і Грановський отримали підозри від НАБУ через незаконне заволодіння аеропортом «Одеса».
  • Раніше повідомлялося, що на балансі одеського клубу немає практично жодної інфраструктури.
  • У сезоні 2023/2024 Чорноморець із 32 очками в активі посів 12 місце в турнірній таблиці УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт