УПЛ

Інгулець намагатиметься скоротити відставання від Колоса. Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 444
Артем Жилінський
1 голос
Інгулець - Колос. Фото: УПЛ
Ексклюзивний анонс матчу 21 туру УПЛ Інгулець – Колос спеціально для вас на «УФ».

14 квітня відбудеться поєдинок 21 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Інгулець ‒ Колос. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Інгулець (Петрове) – Колос (Ковалівка)

14 квітня. 14:00. м. Петрове. Стадіон “Інгулець”

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Олександр Козак (Інгулець), Андрій Богданов (Колос)

Ще один поєдинок УПЛ у 21 турі, який відбудеться в п’ятницю – це матч між Інгульцем і Колосом. Команди є сусідами у турнірній таблиці, однак краща ситуація все-таки у ковалівців. 

  • Напередодні візиту в Ковалівку Колос здобув найбільшу перемогу в сезоні

Колос перед виїздом до Петрового розгромив харківський Металіст 1925 з рахунком 3:0. Це найбільша перемога ковалівської команди у цьому сезоні. Зазвичай підопічні Ярослава Вишняка перемагають з рахунком 1:0 або 2:0. Слід додати, що дубль у поєдинку з харків’янами оформив Павло Оріховський (читайте наше інтерв’ю з ним тут). Таким чином, у хавбека Колоса сім забитих м’ячів у цьому сезоні, що робить його найкращим бомбардиром своєї команди. Також нарешті відзначився Денис Безбородько. Форвард ковалівців у минулому турі забив вперше з 28 серпня 2022 року. 

Отож, завдяки цій перемозі, Колос набрав 27 очок і розташувався на сьомому місці в турнірній таблиці. У команди з Ковалівки цікава статистика: сім перемог, шість нічиїх і сім поразок. Підопічні Вишняка чергують різні результати, тому цілком можливо, що з Інгульцем буде сьома нічия у цьому сезоні. Різниця забитих і пропущених у ковалівців – 18:20. Відстань від зони перехідних матчів – дев’ять очок. Навряд чи Колос боротиметься за виживання. Ковалівський клуб спокійно може фінішувати всередині турнірної таблиці, якщо не буде втрачати очки з командами, які за підбором гравців слабші за них. 

Після Інгульця на Колос очікує серйозне випробування у вигляді двох поєдинків з луганською Зорею та донецьким Шахтарем. Тішити ковалівців може хіба один факт – це домашні матчі, а вдома і рідні стіни можуть допомогти. 

  • Інгулець у минулому турі мінімально поступився полтавській Ворсклі

Однак відзначимо, що це лише друга поразка команди з Петрового за сім матчів. Ще у п’яти поєдинках вона святкувала перемоги, завдяки чому і зуміла покращити своє турнірне становище. Адже ще донедавна Інгулець знаходився у зоні вильоту, а зараз іде дев’ятим у таблиці з 22 балами в активі. Від стикових матчів з командами Першої ліги підопічних Сергія Ковальця відділяє лише чотири очки, але такий гандикап може зіграти на руку Інгульцю. Тим паче, якщо прямі конкуренти в боротьбі за виживання втрачатимуть пункти у своїх поєдинках. 

Інгулець здобув шість перемог у цьому сезоні, чотири рази зіграв внічию і ще дев’ять матчів програв. Різниця забитих і пропущених – 19:23. Після поєдинку з Колосом на клуб з Петрового очікує перенесений домашній матч 10 туру з Рухом, виїзд до Олександрії та два поспіль поєдинки вдома з Дніпром-1 і Кривбасом. 

  • У кожної з команд є прикрі втрати

Найкращими бомбардирами команди Ковальця є Олександр Козак і Володимир Одарюк. Однак перший не зможе допомогти Інгульцю у грі проти ковалівців. Адже Козак у попередньому турі отримав четверту жовту картку в цьому сезоні. Тому тепер хавбек змушений пропустити один матч. Натомість у Колоса теж є кадрова втрата. Ярослав Вишняк не може розраховувати на Андрія Богданова, який пропускатиме поєдинок з Інгульцем за тою ж причиною – перебір жовтих карток. Півзахисник ковалівців у цьому сезоні забитими м’ячами не відзначався. Проте на рахунку 33-річного гравця є дві результативні передачі. Тому це теж неабияка втрата для Колоса. 

Історія зустрічей – 15:+5=7-3; 15:7 

Майбутній герой матчу – Олег Білик

Зимовий новачок Інгульця Білик провів за нову команду лише два матчі та в обидвох пропускав по одному м’ячу. Якщо поєдинок з Минаєм вдалося виграти, то у минулому турі проти Ворскли цей фокус не пройшов. Олег пропустив м’яч від Василя Кравця, втративши позицію на лінії воріт під час гольового епізоду. Захисник полтавців забивав вже у порожні ворота. Цікаво, чи гратиме Білик проти Колоса? Адже до того ворота Інгульця боронив Олексій Паламарчук, якому вдалося не пропустити від самого Динамо. Білику потрібно виправлятися і нарешті відіграти на перший нуль у новому клубі. 

Прогноз на гру Інгулець – Колос: ТМ 2.5 – 1.78

У першому колі Інгулець і Колос не потішили глядачів забитими м’ячами, зігравши внічию з рахунком 0:0. Загалом, ці команди не є надто результативними в очних зустрічах, і у цьому сезоні в тому числі. За всю історію протистоянь між Інгульцем і Колосом було забито 22 м’ячі за 15 матчів. Тобто, в середньому 1.46 за гру. У цьому сезоні ковалівці забивають в середньому 0.9 м’ячів за поєдинок,а команда з Петрового за 19 турів забила стільки ж голів. Дуже рідко буває, що у матчах цих клубів пробивається тотал більше 2.5. Навряд чи це станеться і цієї п’ятниці. Букмекерська контора Favbet дає чудовий коефіцієнт на те, що в поєдинку Інгулець – Колос буде забито менше, ніж три м’ячі – 1.78.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт