УПЛ

«‎Іноземні гравці вірять в Україну»: Палкін пояснив, що для Шахтаря важливо у роботі з легіонерами

Переглядів 89
Віктор Глухенький
2 голоси
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін розповів, як «гірникам» вдається навіть під час повномасштабної вийни співпрацювати з легіонерами.

Сергій Палкін підбив проміжні підсумки літнього трансферного вікна, за час якого Шахтар зміг підписати двох нових легіонерів: центрального захисника Алаа Грама та Бартола Франьїча. Топменеджер помаранчево-чорних натякнув, як його клубу вдалося вмовити на переїзд до України тунісця та хорвата.

«Гравці-іноземці довіряють нашому клубу. Іноземні гравці вірять в Україну, вони вірять, що можуть грати навіть у цей час та можуть показувати гарні результати. І, знаєте, ми багато спілкувалися із футболістами до того, як вони приїхали в Україну.

Вони читають новини й більшість із них, напевно, 99% – негативні. Але в будь-якому випадку, коли ми із ними розмовляємо, ми повинні показати їм, що ми можемо певним чином гарантувати їм певну безпеку і що ми робимо це добре», – розповів Палкін в інтерв’ю порталу  ABC Digital Paraguay.

  • У сезоні 2023/24 років Шахтар зробив золотий дубль на внутрішній арені, вигравши УПЛ та здобувши національний Кубок.
  • У першому офіційному поєдинку у новому сезоні донецький Шахтар на виїзді зіграє проти Ворскли в рамках УПЛ. Матч заплановано на 4 серпня. Початок гри у Полтаві має відбутися о 15:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт