УПЛ

«Йому відірвало ліву ногу»: Вернидуб розповів про свою фотографію зі снарядом в руках

Переглядів 1548
Артем Жилінський
1 голос
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб на початку повномасштабного вторгнення захищав нашу країну у лавах ЗСУ. Відомий наставник згадав про деякі моменти того часу.

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб в інтерв'ю польському ресурсу WP SportoweFakty розповів про деталі фотографії, де наставник стоїть зі снарядом.

«Він один із моїх товаришів по зброї. На початку війни, десь у середині березня, був сильний обстріл росіян. Стас був поранений, йому відірвало ліву ногу. Але тепер усе гаразд. Має протез виробництва США. Він молодий хлопець, має дружину та доньку, а також багато друзів, які його підтримують. Я радий, що він не опустив руки. А потім почав виступати волонтером».

Також Вернидуб згадав, як потрапив на фронт.

«Я мобілізувався до армії 27 лютого. Невдовзі після цього я вступив до артилерійської дивізії. Спочатку ми провели два-три дні у військовій частині у Запоріжжі. Потім нас посадили в автобус та відвезли на полігон. 

Через п'ять днів нас знову посадили до автобусів і відвезли туди, де ми маємо бути. Нині ні для кого не секрет, що це було у напрямку Кривого Рогу, Херсона. Ми всі були із Запоріжжя. 39 дивізія пішла захищати Запоріжжя, а нас, 36 дивізію, направили до Кривого Рогу, бо противник наступав, він уже підходив до цього місця».

На даний момент Кривбас займає сьоме місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 21 очко.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт