УПЛ

Калитвинцев пояснив, за рахунок чого Полісся серед лідерів УПЛ: фахівець назвав головні фактори

Переглядів 721
Віктор Глухенький
1 голос
Юрій Калитвинцев. Фото: Google
Головний тренер дебютанта української Прем'єр-ліги житомирського Полісся Юрій Калитвинцев підбив підсумки виступів своєї команди в першій половині сезону.

Юрій Калитвинцев оцінив виступи своєї команди в першій половині сезону УПЛ, пояснивши за рахунок чого його підопічним вдалося піти на новорічні канікули, перебуваючи в першій трійці лідерів чемпіонату.

«Кожного дня, нехай і маленьким кроком, але ми йшли вперед. Найкраща мотивація – це бажання всім разом досягти позитивного результату. 

Друге – це повага до нашого президента клубу. Людина створила для нас усі умови і ми не могли не відповісти йому взаємністю. Ми були голодними і залишились голодними. Ми — дуже мотивовані», – цитує Калитвинцева пресслужба Полісся.

  • На зимову перерву Полісся пішло маючи в активі 32-ва очка, які дозволяють житомирянам займати третю сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від лідерів — Кривбаса та Дніпра-1 — складає два пункти.
  • Першою грою для Полісся після поновлення чемпіонату має стати протистояння з Рухом. Базова дата поєдинку у Львові 24 лютого.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт