УПЛ

Карпати ухвалили показове рішення перед матчем з Поліссям: Лупашко пояснив позицію львівського клубу

Переглядів 2220
Владислав Лютостанський
0 голосів
Владислав Лупашко. Фото: ФК Карпати
Головний тренер Карпат Владислав Лупашко розповів про нетипове рішення, яке ухвалив львівський клуб напередодні матчу з житомирським Поліссям в УПЛ.

У суботу, 28 вересня, Карпати прийматимуть Полісся у матчі восьмого туру української Прем'єр-ліги. Початок гри запланований на 18:00.

Напередодні гри головний тренер львівського клубу Владислав Лупашко розповів, що орендований житомирянами 19-річний півзахисник Максим Мельниченко зможе зіграти проти своєї команди, пояснивши таке рішення.

«Наша філософія така, що ми маємо, якщо не відрізнятися, то робити таки речі, які прикрашають нас, український футбол та змінюють його на краще».

Лупашко вважає, що в українському футболі має стати нормальним надавати дозвіл орендованим футболістам грати проти клубів, на контракті у яких вони перебувають.

«Я вважаю, що якби у грі з Шахтарем (2:5) «гірники» дозволили зіграти б Очеретьку, щоб він міг показати себе, то вони могли б подивитися на Олега під тим тиском, який вони ж і створювали.

Тобто це нормальні речі й вони мають стати нормальними для нашого середовища. І ми повинні змінюватися в цьому. Нормально, коли футболіст йде за ігровою практикою в інший клуб і йому дозволяють грати», – розповів Лупашко телеграм-каналу Карпат.

  • Мельниченко цього сезону провів два матчі за Полісся (59 хвилин): без результативних дій.
  • Карпати наразі посідають 10 місце турнірної таблиці УПЛ, маючи вісім очок. Полісся йде третім, набравши 14 залікових балів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт