УПЛ

«Картини звірств, скоєних на фронті, наводять на депресію»: Луческу сподівається на більшу допомогу від Європи

Переглядів 562
Артем Жилінський
1 голос
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Головний тренер Динамо Мірча Луческу висловився про те, наскільки страшною є війна в Україні. Фахівець зазначає, що Європі вже не так уважно стежать за ситуацією.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу шокований жахами війни в Україні.

«Перегляд новин мені зовсім не допомагає. Я, звичайно, знає важливі речі. ЗМІ показують, наскільки брудною, ненависною та огидною є ця війна. Картини звірств, скоєних на фронті, наводять на депресію. І це те, чого хочу уникнути у своїх гравців: депресії».

Фахівець підкреслив, що увага світу до біди України вже не перебуває на належному рівні, хоча ситуація поки що не покращилася в позитивний бік.

«Під час благодійного турне Динамо я намагався привернути увагу всього світу до того, що відбувається в Україні. Але пройшов майже рік, за кордоном новини про війну вже не дивляться, як раніше. Хоча ситуація незмінна та психічний стан погіршується», – сказав Луческу в інтерв'ю World Soccer.

Зазначимо, що незважаючи на повномасштабну війну росії проти України, румунський тренер Луческу у віці 77 років продовжує залишатися в країні і працювати в Динамо.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт