УПЛ

Хачеріді та Кравець знайшли захисника для Динамо: відомо, хто підсилить команду Шовковського у найближчий час

Переглядів 3668
Віктор Глухенький
3 голоси
Браян Себальйос. Фото: Google
Колишній захисник Динамо, а нині селекціонер київського клубу Євген Хачеріді підтвердив, що захисник Браян Себальйос близький до переїзду в Київ. Його кандидатуру президенту біло-синіх пропонував він та радник Ігоря Суркіса Артем Кравець.

Євген Хачеріді офіційно підтвердив предметний інтерес київського Динамо до колумбійського центрального захисника бразильської Форталези Браяна Себальоса.

«З того, що ми бачили – це дуже сильний захисник. Він має швидкість, дуже швидкий. Крім того, він чіпкий, добре грає головою. 

Чи схожий він чимось на мене? Важко сказати. Ми різні. Я – високий, він – трохи нижчий. Напевно, він ще швидкий за мене. З того, що ми бачимо, він у відборі… Я у відборі також був непоганий. Дай Бог, щоб це вдалося. Ми всі його хочемо бачити, головний тренер хоче його бачити», –  розповів Хачеріді в інтерв'ю ютуб-каналу BurBuzz.

  • Минулий сезон Браян Себальос відіграв на правах оренди за Атлетіко Хуніор: 20 поєдинків, один гол.
  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Динамо фінішувало на другому місці та в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів через кваліфікацію.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт