УПЛ

«Хотіли перевірити фізичні кондиції»: Лавриненко оцінив гру Вереса з Металістом 1925 та назвав секретну зброю рівнян

Переглядів 3681
Артем Жилінський
2 голоси
Сергій Лавриненко. Фото: ФК Верес
Головний тренер рівненського Вереса Сергій Лавриненко прокоментував перемогу команди над Металістом 1925 (1:0) в товариському матчі в рамках підготвки до нового сезону УПЛ.

Сергій Лавриенко пояснив, що хотів напрацювати в останньому товариському матчі Вереса. На думку тренера, не варто було очікувати тактичної феєрії у першому спарингу.

«Це перша гра. Хотіли перевірити фізичні кондиції футболістів. Тому тактичних задач ми не ставили. Особливу увагу приділяли взаємодії між лініями. І тим комбінаціям, які напрацьовували на тренуваннях.

Лавриненко заявив, що до команди вже прибули два нових гравці, які не брали участі у матчі з харків’янами. Наставник вважає, що перемоги — найкраще об’єднують новий колектив. 

«На підході ще два гравці, які нас 100% підсилять. Вони сьогодні не грали. Але я вірю, що вони стануть невід‘ємною частиною команди. Перемагати завжди приємно. Яка б це гра не була. Починати з позитиву приємно. Перемога – найкращий клей для команди. Щодо гри Дениса Балана – це наша таємна зброя. Він додає команді впевненості», — сказав Лавриненко для прес-служби клубу.

  • Раніше повідомлялося, що на перегляді у Вересі перебувають двоє африканських виконавців.
  • Вже приєдналися до Вереса захисник Євген Шевченко та воротар Євген Паст.
  • Верес за підсумками минулого сезону посів 13 місце в УПЛ і в перехідних матчах переміг запорізький Металург, залишившись в еліті.
  • У новому сезону рівненську команду тренуватиме Сергій Лавриненко, який змінив Юрія Вірта.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт