УПЛ

«Хотілося більшого»: Ванат пояснив, чому забив лише 12 голів в УПЛ

Переглядів 673
Артем Александров
1 голос
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо
Найкращий бомбардир київського Динамо сезону 2022/2023 дав інтерв'ю клубному сайту. В якому він прокоментував свої досягнення в минулому сезоні.

Дебютний сезон в складі першої команди Динамо Київ Ванат завершив з 13 голами. 12 голів були забиті у внутрішньому чемпіонаті та ще один в Лізі Європи.

«Звісно, приємно стати найкращим бомбардиром команди у сезоні але, зізнаюся, хотілося більшого, та через дискваліфікацію, на жаль, не вийшло збільшити кількість своїх голів».

З 12 забитими голами Ванат зайняв третє місце в списку найкращих голеадорів української Прем’єр-ліги. Стільки ж забив його одноклубник Віталій Буяльский та форвард полтавської Ворскли Таулан Сефері.

«Думаю, в останніх поєдинках міг би відзначитися ще, адже серйозно готувався та був впевненим у тому, що ще заб’ю та покращу свою статистику. Але, в цілому, вважаю, мій перший сезон в Динамо пройшов непогано. Це все завдяки команді. Певну планку для себе встановив, тож в майбутньому постараюся лише покращувати та перевершувати цей результат».

  • Владислав Ванат є вихованцем молодіжної школи київського Динамо.
  • Сезон 2021/2022 провів в оренді у складі одеського Чорноморця.
  • За одеситів Владислав провів 17 ігор в яких зміг забити 3 голи та віддати 1 асист.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт