УПЛ

Кобін має претензії до футболістів Інгульця: дітище Поворознюка не знає перемог в УПЛ

Переглядів 163
Олександр Карпенко
1 голос
Василь Кобін. Фото: ФК Минай
Головний тренер Інгульця Василь Кобін підбив підсумки матчу восьмого туру УПЛ проти Оболоні (1:2), який вчора проходив у Києві.

Кобін після битви аутсайдерів УПЛ має запитання до футбоілстів Інгульця по матчу з Оболонню.

«У першому таймі не сподобалося суддівство. Було багато моментів із фолами суперника, а їх просто не давали. Нам було важко боротися проти суперника та суддів. Є гравці, яким я довірився, але вони повелися досить некоректно по відношенню до команди, так що будуть вжиті заходи. Погана реакція на контпресинг. Ми це бачимо і над цим працюємо. 

Наставник Інгульця також додав.

Це проблема не лише цієї гри. Не всі гравці перемикаються на відбір м'яча. Або це певний рівень наших захисників або ці помилки більш індивідуального плану. Дуже малими темпами це змінюється. Ми більше часу проводимо в автобусі, ніж тренуємось та працюємо на футбольному полі. Команда готова працювати на виїзді, але з цього вийде – подивимося», – сказав Кобін в ефірі UPL.TV. 

  • Інгулець, який не здобув ще жодної перемоги в УПЛ цього сезону, замикає турнірну таблицю УПЛ, маючи чотири залікові пункти.
  • 4 жовтня аутсайдер УПЛ завітає до Львова на матч проти Карпат, де протистоятиме колишньому головному тренеру Владиславу Лупашку.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт