УПЛ

Колишній захисник Металіста сказав все, що думає про Маркевича: він так і не зіграв за харківський клуб

Переглядів 335
Богдан Чернишевський
2 голоси
Мирон Маркевич. Фото: ФК Дніпро
Вихованець київського Динамо та харківського Металіста Олександр Стеценко висловив свою думку про екснаставника харків'ян Мирона Маркевича, під керівництвом якого він не провів жодного матчу за основну команду.

Олександр Стеценко в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про своє ставлення до колишнього головного тренера Металіста Мирона Маркевича.

За словами ексгравця жовто-синіх, він не дотягував за рівнем до головної команди.

«Чому не дебютував за Металіст? Мабуть, не дотягував за рівнем. Якщо в Маркевича була можливість купувати Жажу, Едмара, Папу Гує, Марко Девіча, то невже він буде ставити Стеценка? Маркевич лише в останні роки своєї роботи в Харкові почав підпускати молодь». 

Стеценко вважає Маркевича однією з двох величин українського футболу поряд з Валерієм Лобановським.

«В Україні є лише дві величини – Валерій Лобановський і Маркевич. Можна лише уявити собі, який в нього досвід! Він футболіста міг у квадраті визначити. Я бачив тренувальний процес Маркевича, як він себе поводить, і можу сказати, що це легенда. Та що там легенда? Справжня брила!»

  • Стеценко перебував на контракті з Металістом у 2008-2009 роках. Одного разу потрапив до заявки головної команди і провів її на лаві запасних.
  • Під керівництвом Маркевича харківський клуб ставав срібним призером чемпіонату України і шість разів завойовував бронзові медалі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт