УПЛ

Колос виграв тільки один матч в сезоні: спортивний директор клубу УПЛ закрив питання головного тренера

Переглядів 235
Владислав Лютостанський
1 голос
Олександр Поздєєв. Фото: ФК Колос
Спортивний директор ковалівського Колоса Віталій Лисицький прокоментував проблеми всередині клубу та висловився щодо перспектив головного тренера Олександра Поздєєва.

У перших семи турах чемпіонату України Колос здобув шість очок (перемога, три нічиї та три поразки).

Нещодавно головний тренер ковалівської команди Олександр Поздєєв в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» зізнався, що спершу на своїй посаді був вимушений займатися навколофутбольними справами, які були окутані скандалами.

Нагадаємо, що раніше з'явилася інформація про спробу агента Вадима Шаблія влаштувати заколот у Колосі, привівши на посаду головного тренера свого клієнта Желько Любеновича, а допомагав йому в цьому нібито півзахисник клубу Ігор Харатін.

Спортивний директор Колоса Віталій Лисицький прокоментував ситуацію всередині клубу.

«В кожному клубі є проблемні ситуації, через які клуб повинен пройти. Для нас це досвід, дорога нашого клубу. Ми від цього стаємо тільки сильнішими і досвідченішими як клуб».

Також Лисицький висловився щодо перспектив Поздєєва у Колосі після наявних результатів.

«Наскільки міцні позиції Поздєєва? Дуже міцні. У нас є головний тренер, тренерський штаб, повна довіра і віра в майбутнє.

Коли президент і керівництво клубу прийняли рішення дати шанс Поздєєву очолити клуб, одразу було розуміння ситуації, що потрібно потерпіти. Повна довіра до головного тренера і тренерського штабу», – сказав Лисицький для ютуб-каналу «УПЛ ТБ».

  • Колос наразі перебуває на 14 сходинці турнірної таблиці УПЛ.
  • Наступний матч команда Поздєєва проведе 29 вересня проти львівського Руху. Початок гри о 15:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт