УПЛ

«Команди тренуються як можуть»: Шевчук розповів про складнощі, з якими зіткнулися клуби УПЛ під час війни

Переглядів 466
Артем Жилінський
1 голос
В'ячеслав Шевчук. Фото: Google
Екс-гравець донецького Шахтаря, а нині віце-президент Вереса В'ячеслав Шевчук висловився щодо складнощів, з якими стикаються клуби українського чемпіонату під час війни.

Віце-президент Вереса В'ячеслав Шевчук розповів ВВС про життя в Україні за умови військового стану.

«Сьогодні в Україні справді важко. Весь світ знає, що нас атакують, ракети відлітають звідусіль. Футбол – спосіб показати, що в нас досі є життя, що ми заслуговуємо жити і мати мирне життя.

Знаходжусь у сильному стресі, переживаю за свою сім'ю, за своїх дітей. Моя дружина та мої діти далеко від мене, вони живуть у Європі. Вони українські біженці, як і кілька мільйонів. Сподіваємося перемогти ворога, щоб наші люди могли повернутись додому».

Також Шевчук розповів про стрес, який відчувають люди в Україні. Віце-президент зазначив, що клуби не здаються, а Шахтар яскраве тому підтвердження.

«Команди тренуються як можуть. Гравцям потрібно ховатися в окопах, тунелях, коли вони чують повітряну тривогу. Ігри зупиняються. Стрес величезний, ми не хочемо, щоб це продовжувалося. Сподіваємось, повернемось до нормального стану після перемоги над ворогом.

Важко розвивати наш футбол у цей час, але йдемо вперед, все одно хочемо протистояти найкращим. У нас багато молодих футболістів, Шахтар цього року навіть пробився до плей-офф Ліги Європи», - сказав Шевчук.

Верес після 18 турів УПЛ йде на 12 сходинці в таблиці. 1 квітня команда Юрія Вірта проведе наступний матч проти Кривбасу.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт