УПЛ

«Крихітка мінімум на 20 мільйонів євро‎»: Вацко знайшов нового Забарного в Динамо

Переглядів 254
Віктор Глухенький
1 голос
Тарас Михавко у матчі проти Зальцбургу. Фото: ФК Динамо (Київ)
Футбольний журналіст, коментатор та блогер Віктор Вацко висловився щодо перспектив молодого центрального захисника київського Динамо Тараса Михавка.

Віктор Вацко впевнений, що Тарас Михавко має всі шанси повторити шлях Іллі Забарного та вже у найближчі сезон-два перебратися грати до Європи.

«Мене турбує, наскільки дуже талановитий і дуже перспективний, але при цьому молодий і недосвідчений Михавко ментально готовий проходити сезон на дії у статусі основного центрального захисника Динамо. Саме ментально проходити повний сезон, психологічно.

Якщо готовий, тоді питань немає – через пів року це національна збірна України, це новий Забарний, це нова динамівська крихітка мінімум на 20 млн євро, на думку диванного вболівальника. Але правду покаже тільки футбольне поле», – розповів заявив Вацко у своїй авторській програмі Вацко on Air.

  • Після шести турів Динамо має в активі 12 очок та займає третю позицію у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на домашньому полі прийматиме львівський Рух. Поєдинок заплановано на 21 вересня. Початок гри о 18:00.
  • У сезоні 2024/25 рр. Михавко провів у складі Динамо сім поєдинків у всіх офіційних турнірах: одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює Тараса у 1,5 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт