УПЛ

ЛНЗ у матчі з Чорноморцем втратив шанс обійти Шахтар у турнірній таблиці УПЛ: «моряки‎» повторили антирекорд

Переглядів 147
Віктор Глухенький
2 голоси
Ігровий момент з матчу ЛНЗ – Чорноморець. Фото: УПЛ
У другому суботньому поєдинку в рамках восьмого туру Української Прем’єр-ліги черкаський ЛНЗ на формально домашньому полі розписав результативну нічию з одеським Чорноморцем (1:1).
  • Пропускна гостьова серія Чорноморця в УПЛ триває 17 ігор (29 голів) і це повторення клубного рекорду.
  • 170-й матч Олександра Бабича біля керма різних клубів в УПЛ.

Перший тайм поєдинку у Ковалівці, попри спеку на рівні майже 30 градусів у тіні, видався жвавим. Обидві команди не відсиджувалися в обороні та намагалися створювати моменти попереду. І хоч їх було не багато, але на гол глядачі все ж дочекалися. На радість місцевої публіки він залетів у ворота Чорноморця, коли нігерійський нападник «аграріїв» Момо класно зіграв на добиванні.

▶️  Відео голу Френсіса Момо дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

По перерві склалося таке враження, що господарі поля почали зарано грати по рахунку і поплатилися за це. Розкішним ударом у дев’ятку нічию для Чорноморця вирвав їх нападник Янаков.

▶️  Відео голу Дениса Янакова дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна. Прем’єр-ліга, 8-й тур

ЛНЗ – Чорноморець 1:1 (1:0)

Голи: Момо, 42 – Янаков, 83.

  • Після восьми турів ЛНЗ має в активі 12 пунктів та займає п'яту сходинку у турнірній таблиці УПЛ, відставання від Шахтаря, який йде четвертим, складає одне очко.
  • Чорноморець із сімома заліковими балами тримається одинадцятим.
  • У наступному турі ЛНЗ на виїзді зіграє проти чинного чемпіона України донецького Шахтаря. Поєдинок заплановано на 6 жовтня, початок гри о 15:30.
  • Чорноморець у турі номер дев’ять вдома прийматиме київську Оболонь. Гра в Одесі має відбутися 4 жовтня, а стартовий свисток прозвучати о 15:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт