УПЛ

«Луческу не міг прийти туди, куди його не запрошували»: різка реакція Денисова на претензії на адресу Полісся

Переглядів 4285
Данило Моісеєнков
1 голос
Олександр Денисов. Фото: YouTube-канал Fantastic Football
Медіа-директор житомирського Полісся Олександр Денисов прокоментував заяву відомого журналіста Володимира Звєрова, пов'язану з головним тренером Динамо Мірчею Луческу.

У п'ятницю, шостого жовтня, Полісся на своєму стадіоні обіграло Динамо із рахунком 3:2 в матчі 10-го туру УПЛ.

Після цього поєдинку головний тренер киян Мірча Луческу не зміг провести пресконференцію, про що потім заявив журналіст Володимир Звєров, зазначивши, що це саме Полісся не організувало даний захід.

Директор з медіа, маркетингу та спонсорства житомирського клубу Олександр Денисов в ексклюзивному коментарі для сайту sport-express.ua відповів на ці претензії.

«Прес-зал у нас є в офісному приміщенні стадіону. Але під час війни післяматчеві прес-конференції не є обов’язковими. Полісся дотримується регламенту і кожного разу організовує післяматчеві флеш-інтерв’ю з гравцями та тренерами, тому ми нічого не порушуємо.

Полісся не проводить післяматчеві прес-конференції під час війни, як і багато інших клубів. Тому Луческу, як і Калитвинцев, не міг прийти туди, куди його не запрошували», – сказав Денисов.

  • Нагадаємо, що після цього матчу Полісся посідає другу сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 19 очок за 10 поєдинків.
  • Динамо йде шостим з 15 балами за сім ігор.
  • В наступному турі житомирці зустрінуться з Ворсклою 22 жовтня, а кияни зіграють проти Дніпра-1.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт