УПЛ

Лупашко не зміг обіграти свою колишню команду: Інгулець продовжив антисерію у матчі УПЛ проти Карпат

Переглядів 188
Віктор Глухенький
1 голос
В атаці Артур Шах. Фото: ФК Інгулець (Петрове)
У другому п’ятничному матчі дев’ятого туру Української Прем’єр-ліги львівські Карпати та Інгулець сильнішого не виявили та розійшлися «сухою» мировою.
  • Карпати та Інгулець у травні цього року здобули путівки до УПЛ.
  • Головний тренер Карпат Владислав Лупашко в минулому сезоні очолював саме Інгулець.
  • Безвиграшна серія Інгульця продовжується в УПЛ десять ігор: п'ять нічиїх та п'ять поразок. Це – новий клубний антирекорд колективу з Петрового.

У Львові сьогодні була жовтнева злива, але не гольова на стадіоні  «Україна», а у місті. В таймі номер один обидві команди діяли більш ніж активно і не давали замерзнути Олександру Кемкіну та Олексію Паламарчуку на останньому рубежі, але бодай на гол команди не напрацювали.

По перерві голів також не було, хоча відмінну нагоду принести три очки  «левам» мав один з їх лідерів Чачуа, але удар Амбросія взяла на себе стійка воріт.

По перерві голів також не було. Відмінну нагоду принести три очки  «левам» мав один з їх лідерів Невес. На 80 хвилині пенальті у свої ворота привіз Шершень, який зніс Бруніньйо, але за фол проти свого співвітчизника Іґор голом помститися не зміг. Його удар потягнув Паламарчук.

Україна. Прем’єр-ліга, 9-й тур

Карпати – Інгулець 0:0 (0:0)

  • Після дев’яти турів Карпати має в доробку дев'ять залікових пунктів та займають десяту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги, а Інгулець з п'ятьма заліковими балами посідає останній, 16-й щабель.
  • У наступному турі команда Владислава Лупашка на виїзді зіграє проти Руху. Львівське дербі заплановано на 21 жовтня, початок гри о 18:00.
  • Інгулець у турі номер десять на виїзді зіграє проти ЛНЗ. Поєдинок в Черкасах заплановано на 20 жовтня, початок гри о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт