УПЛ

Лупашко зробив заяву після перемоги Карпат з Оболонню: тренер «левів» сказав, що він насправді думає про киян

819
Богдан Чернишевський
1 голос
Владислав Лупашко. Фото: ФК Карпати
Головний тренер львівських Карпат Владислав Лупашко підбив підсумки переможного матчу з київською Оболонню в 11-му турі української Прем'єр-ліги. «Леви» виграли поєдинок з мінімальним рахунком.

Головний тренер Карпат Владислав Лупашко поділився враженнями від перемоги над Оболонню (1:0) в 11-му турі УПЛ.

Лупашко відзначив прогрес київського клубу при новому головному тренері. Сергій Шищенко очолює команду з початку вересня 2024 року. 

«Дуже хороший суперник. Я сказав тренерам Оболоні, що те, що вони зробили за останній місяць – це дуже суттєвий прогрес. Якщо вони будуть продовжувати в цьому ж темпі та керівництво буде їм довіряти та допомагати, то «пивовари» будуть підніматися вверх». 

Фахівець відзначив важливість перемоги над киянами для психології його команди. 

«Добре, що ми перемогли – це завжди тішить і відновлення завжди після позитивного результату проходить швидше, бо психологія така річ, яка має дуже суттєвий вплив на все те, що відбувається у світі», – цитує Лупашка пресслужба клубу.

  • Карпати провели 11 матчів чемпіонату і набрали 15 очок. Львівський клуб посідає сьоме місце в таблиці.
  • Оболонь з п'ятьма балами в 11 матчах йде на 15-му місці.
  • 2 листопада «леви» приймуть київський Лівий Берег у 12-му турі УПЛ, а 29 жовтня о 18:00 їм належить дербі Львова з Рухом в рамках 1/8 фіналу Кубка України.
  • «Пивовари» 4 листопада приймуть у чемпіонаті Верес з Рівного. Столичній команді перед цим поєдинком належить зіграти з клубом з Рівного в Кубку України 30 жовтня о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт