УПЛ

«Мені боляче від того, як виглядає показ УПЛ»: Денисов прокоментував ситуацію з єдиним телепулом

Переглядів 525
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Денисов. Фото: Google
Колишній директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов в останньому інтерв’ю розказав про свій новий діджитал-проект One Pitch Group. Також він поділився своїми враженнями стосовно показу матчів УПЛ.

Нещодавно топ-менеджер Денисов оголосив про створення нового діджитал-проекту One Pitch Group, який зосередиться на мовленні в YouTube. В арсеналі компанії – 7 повноцінних каналів з архівами шоу, які проводилися ще в епоху телеканалів «Футбол».

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Денисов порівняв продукт, який створювали телеканали «Футбол» для показу УПЛ з сучасними трансляціями.

«Щодо телепулу: я не те щоб розчарований. Нічого нового для мене не сталося. Але я розчарований іншим. Усю цю історію ми розвивали з 2008 року, коли створили канали «Футбол», коли сиділи, старанно роблячи ці студії навколо матчів, створюючи огляди. Це групи експертів, дебати, скандали. Це жило як продукт і було цікаво».

Також Денисов розповів, що не так з якістю показу УПЛ та що повинні отримувати вболівальники.

«Зараз мені боляче від того, як виглядає і показ УПЛ із погляду якості. Мені боляче, що нашому вболівальнику не дають можливості почути думки різних сторін. Не дають можливості показати гол та роботу суддів, яким вигідно, що зараз так показується футбол і не видно половини того, що вони роблять. Ось за це у мене дуже болить», — заявив Денисов в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що перед стартом сезону 2022/23 УПЛ українські клуби більшістю голосів підтримали створення єдиного телевізійного пулу, переможцем якого стала міжнародна компанія Setanta Sports.

З цим рішенням не погодилися Динамо, Зоря, Дніпро-1, ФК Рух та Металіст, які передали свої права на трансляцію матчів компанії 1+1.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт