УПЛ

«Мені дивно»: Циганик повідомив гучну новину – у героя збірної останніх 2-х ігор найменша зарплата в клубі УПЛ

Переглядів 3954
Богдан Чернишевський
5 голосів
Іван Калюжний. Фото: ФК Олександрія
Відомий журналіст Ігор Циганик розкрив подробиці особистого контракту нещодавнього дебютанта збірної України Івана Калюжного з Олександрією.

Ігор Циганик розповів про зарплату півзахисника Івана Калюжного в Олександрії. Гравець нещодавно зіграв за збірну України в матчах Ліги націй з Грузією (1:0) і Чехією (1:1) і був визнаний «Левом матчу» в обох поєдинках.

За словами Циганика, Калюжний має найменший оклад в клубі і всього за пів року до закінчення чинної угоди його запропонували трохи збільшити. 

«Мені дивно, чому в Олександрії у футболіста, який дає таку емоцію, найменша зарплатня. В нього через пів року закінчується контракт. Йому запропонували зовсім трохи його підняти». 

Він вважає, це пов'язано з тим, що футболіст не є клієнтом відомого агента. 

«Але це не той рівень, тому що ті футболісти, які грають в Олександрії, якими опікується одна славнозвісна людина (швидше за все мова про власника агентської компанії ProStar Вадима Шаблія, – прим. «УФ») [отримують більше]». 

Циганик розкритикував агентський вплив на керівництво Олександрії. 

«Живе в Лондоні, має катастрофічний вплив на керівника Олександрії, я б навіть сказав управляє всіма процесами». 

Журналіст ще раз підкреслив, що на думку керівництва клубу, у Калюжного «неправильні агенти». 

«У нас війна, до фронту там небагато, а справами управляє людина, яка сидить в Лондоні і втекла, мені здається, по білому білету. Це правильно? Ніхто на це не звертає уваги. У Калюжного інші агенти, з ними нема співпраці, ніхто з ними розмовляти не хоче», – сказав Циганик в ефірі свого ютуб-каналу.

  • Всього Калюжний зіграв два матчі за збірну без результативних дій.
  • У поточному сезоні забив один гол у дев’яти матчах УПЛ за клуб.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт